Известие

Collapse
No announcement yet.

155 Съвет

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Tака е...новото купе си е ново купе...Вярно може да е малко по-тежка, но е по безопасна, по-добра и като качество вътре А за двигателя...всичко си е до потдръжка...Най-добре е все пак да се подготви за обслужването на 16В.....

Иначе златната среда е 155 MySport.... 1.8 8В с новото купе

Или както каза Мимо...Дизелче

Също така колегата внимателно да проверява годините и т.н.. за да не се окаже че плаща пари за кола 97г. а реално получава 93г.

Успех
    Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
    exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
    ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
    ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
    by RUBIG service

Comment

Благодаря ви ПРИЯТЕЛИ.От вчера съм горд собственик на 155 .Колята не е тази за която писах в началото ... тази е по хубава Набор '95 1.8 8v с всичките му глезотийки(След фейслифта)...по късно ще постна и снимки ... Много съм щастлив ... Още веднъж голямо БЛАГОДАРЯ !!!
      Last edited by RestInShit; d.m.y г., 10:42.
      Alfa Romeo - Gift From The God

Comment

Първоначално публикувано от RestInShit Покажи съобщение
        Благодаря ви ПРИЯТЕЛИ.От вчера съм горд собственик на 155 .Колята не е тази за която писах в началото ... тази е по хубава Набор '95 1.8 8v с всичките му глезотийки(След фейслифта)...по късно ще постна и снимки ... Много съм щастлив ... Още веднъж голямо БЛАГОДАРЯ !!!
        дорбе дошъл в сектата и поздравления за избора - не сме малко с точно този вариант на 155.

Даването на газ, води до пристрастяване!
        Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
        Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Честита да ти е, колега! Добър избор! Новото купе и старият мотор - комбинация трепач!
          Хиляди безаварийни километри! Чакаме снимки и информация в раздел "Представете се"!
          Бивши: 155 2.5 V6, 156 2.4 JTD 150, 166 FL 2.0 CF3
          Настоящи: 155 2.0 8V - първата любов + 155 2.0 16V донор + 155 2.5 V6
          Thank you, VFTI, thank you!

Comment

Искам да ви попитам ... http://www.mobilen.bg/11250531716590816 някой знае ли нещо за тази машина

Comment

Тя се продава във форума.
              Alfa 155 1.7,1.8 ex
              Alfa 166 2.4 3 ex
              155 1.8 MY 95 sport

Comment

Първоначално публикувано от Flame Покажи съобщение
                Тя се продава във форума.
                http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=38244

Eто на този линк е обявата във форума. Колега RestInShit, може да зададеш въпросите си директно към собственика...
                Бивши: 155 2.5 V6, 156 2.4 JTD 150, 166 FL 2.0 CF3
                Настоящи: 155 2.0 8V - първата любов + 155 2.0 16V донор + 155 2.5 V6
                Thank you, VFTI, thank you!

Comment

Искам да ви попитам ... http://www.mobilen.bg/11250531716590816 някой знае ли нещо за тази машина
                  Виждал съм я да се изпъва миналата годин из прохода Петрохан, но собственика не го знам!
                  По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                  https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Дълбок поклон колеги за бързият отговор и съветите още веднъж!!!

Comment

Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
                      Виждал съм я да се изпъва миналата годин из прохода Петрохан, но собственика не го знам!
                      Що бре, аз не се крия. Веднага си признавам.
                      М/у другото, колегата май вече ми се обади по телефона...ако не е бил някой друг...
                      Sprint-ex./155 2.0 16v. x2-ex./145QV-еx./156 2.0-ex./ GTV2.0 -ex./166 2.0-ех./147jtd-ex./156SW 2.4jtd-ex./146jtd-ex.
                      Alfa 147jtd/Alfa 147 Selespeed

Comment

Аз бях признавам си един колега и авер си търси и той 155

Comment

Добре дошъл в сектата ...и на следващата национална 155 среща те чакаме.
                          sigpic155 1.9 TD,Lancia Lybra 1.9 jtd
                          Ex...
                          Alfa Romeo 155 2.0 8V TS,Alfa Romeo 1.8 8V TS,Fiat tempra

Comment

155_8000rpm на 100 %

Comment

Working...
                            X